Meijs installatietechniek VCA en BRL6000 gecertificeerd!

Meijs Installatietechniek beschikt over de Kiwa-certificaten: KOMO Instal en VCA. Een prestatie waar wij als installatiebedrijf erg trots op zijn.KOMO Instal is een KOMO-keurmerk, specifiek voor de installatiesector.  Met dit certificaat tonen wij de professionaliteit van Meijs Installatietechniek en de vakbekwaamheid van onze medewerkers aan. Wij garanderen met dit certificaat dat installaties duurzaam zijn en veilig zijn ontworpen.

Een KOMO Instal-certificaat is een ‘erkende’ kwaliteitsverklaring. Dit betekent dat een installatie voldoet aan de geldende Nederlandse wettelijke eisen. Het certificaat moet door de overheid worden geaccepteerd als bewijs dat aan de regelgeving wordt voldaan. Daarom is een keuze voor een KOMO-Instal-adviseur of -installateur een keuze voor kwaliteit, duurzaamheid en gezondheid.
VCA omdat veiligheid voor ons belangrijk is! VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om veiliger te werken en het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Met het VCA-bedrijfscertificaat, bewijzen wij dat Meijs Installatietechniek voldoet aan de VGM Checklist Aannemers.

Direct het certificaat inzien download hier de certificaten in PDF.