CV installatie

CV installaties voor uw woningbouw, renovatie en utiliteitswerken

Bent u toe aan een nieuwe CV ketel? Dan is het tijd om te bekijken welk systeem voor u het meest geschikt is. Wilt u een Nefit HR ketel met de laatste technologie voor een hoog comfort op warmwater? Of bent u opzoek naar een warmtepomp? Alles voor een complete klimaatbeheersing in uw huis! Ons assortiment bevat naast CV ketels uit: hybride systemen, zonneboilers, pv-panelen, WKK- en WTW installaties, warmtepompen, boilers en kamerthermostaten

Onderhoudscontracten

Wij kunnen u onderhoudscontracten met een storingsdienst van 24/7 aanbieden. U bent dan altijd voorzien van de juiste service. Gasinstallaties zoals uw CV-ketel of warmwatertoestel dient regelmatig gecontroleerd te worden. Naast het voorkomen van storingen en hoge kosten, kan uw installaties ook meer gaan verbruiken door vervuiling. Dit heeft een negatief effectief op het milieu, maar ook op uw portemonnee.

Nog belangrijker om onderhoud uit te voeren is dat de veiligheid van uw toestel altijd gewaarborgd dient te worden. Door verkeerde installaties, slecht onderhoud en te weinig ventilaties vallen er jaarlijks meerdere slachtoffers aan koolmonoxidevergiftiging. Uiteraard zitten er beveiligingen op de ketels, dit moet periodiek gecontroleerd worden op de juiste werking.

Neem contact met ons op voor een maatwerk offerte voor een optimaal comfort op CV en warm water. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

De Ketel Check

Wilt u besparen op uw energierekening? Vul dan de ketel check in! Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een offerte.

Meijs Installatietechniek is officiële Nefit Comfort Dealer met 25 jaar werkervaring.