Historie

Sinds 1989 is Meijs Installatietechniek de totaalinstallateur in de regio. Al bijna dertig jaar richten wij ons op installatie en onderhoud van verwarming, elektra en sanitair. Daarnaast houden we ons bezig met loodgieterswerkzaamheden, dakbedekking en ventilatie.

De kracht van Meijs Installatietechniek

De bouwwereld verandert. Prijzen staan onder druk. Tegelijkertijd is er veel aandacht voor duurzaam bouwen en kwaliteit door samenwerking in de keten. Meijs speelt in dit opzicht een belangrijke rol. Als partner binnen een bouwteam kunnen wij een waardevolle bijdrage leveren. Allereerst dankzij onze expertise. We hebben in 30 jaar tijd een schat aan ervaring opgebouwd op het gebied van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Het feit dat we beide specialismen feilloos kunnen integreren, betekent een grote meerwaarde voor onze opdrachtgevers. Maar we gaan verder. Zo zetten we onze kennis graag in een zo vroeg mogelijk stadium in om projecten beter en efficiënter te laten verlopen.

Meijs Installatietechniek werkt aan complexe projecten in bouwteamverband, maar verliest de kleinere klant niet uit het oog.  Ons bedrijf is zo ingericht, dat we voor ieder project de juiste werkwijze en flexibiliteit kunnen bieden. We zijn groot genoeg voor omvangrijke opdrachten en compact genoeg om op een betrokken en flexibele manier te werken aan kleine projecten. Dat is onze kracht.

No-nonsense vakspecialisten

We werken voor woningbouwcorporaties, bedrijven, de overheid, bouw- en aannemingsbedrijven en scholen. Dat doen we veelal in bouwteamverband. Ook particulieren zijn bij ons aan het juiste adres. Het belangrijkste dat onze opdrachtgevers kunnen verwachten, is meedenken en verstand van zaken. Omdat de technische ontwikkelingen snel gaan, investeren wij continu in de kennis en het vakmanschap van onze mensen. We hebben tenslotte een naam hoog te houden als no-nonsense kennisbedrijf én als betrokken, betrouwbare en servicegerichte totaalinstallateur.

Breed pakket

Opdrachtgevers kunnen ons inschakelen voor alle gebouwgebonden installaties: gas, water, sanitair, verwarming, klimaatbeheersing, ventilatie, lood- en zinkwerken, dakbedekking en elektrotechnische- en beveiligingsinstallaties. Onze dienstverlening is veelomvattend. Ervaren engineers ontwerpen de optimale installatie en rekenen door tot het kleinste detail. Ook ná de realisatie kunnen opdrachtgevers op ons bouwen. We verzorgen het fijnregelen van de installatie, onderhoud en alle andere vormen van nazorg. Vervolgens staat onze service- en onderhoudsdienst 7 dagen per week en 24 uur per dag paraat voor het verhelpen van storingen en spoedeisend onderhoud. Kwaliteit speelt bij al onze activiteiten een centrale rol. Ons bedrijf en al onze medewerkers zijn VCA* en BRL gecertificeerd.